Boho Oorbellen

Ben je op zoek naar leuke oorbellen voor bij jouw festival outfit voor deze zomer? Onze boho oorbellen kenmerken zich door ...

Lees meer

Boho oorbellen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Boho Oorbellen

Ben je op zoek naar leuke oorbellen voor bij jouw festival outfit voor deze zomer? Onze boho oorbellen kenmerken zich door de vele vrolijke accenten die ze bevatten. Zo ben jij deze zomer een echte boho-chick.

Boho oorbellen zijn sieraden die hippie-achtige elementen en bohemian invloeden bevatten. Ze verwijzen dan ook naar rebellen en kunstenaars. Eigenwijze mensen dus. Net hierdoor zijn de juwelen erg kleurrijk en kun je makkelijk verschillende sieraden combineren. In de boho stijl zijn er immers geen regels.

Ga voor de Bohemian look deze zomer

Met Boho oorbellen word je deze zomer een trend op de festivals! De boho oorbellen van Juwelia kenmerken zich door de aparte stijl die heel wat vrouwen aanspreekt. Trendy, tijdloos en opvallend. De Bohemian style oorbellen zijn een leuke en hippe aanvulling voor je festival outfit van deze zomer. Want zeg nu zelf, een outfit is nooit compleet zonder een paar bijpassende oorbellen. Zo hebben we oorbellen met veren, druppels, blaadjes en zelfs schelpjes. Keuze genoeg dus. Daarnaast zijn deze boho oorbellen een garantie voor kwaliteit en is hun unieke design ongetwijfeld een blikvanger. Ben je op zoek naar meer juwelen en sieraden? Neem dan zeker een kijkje bij onze kettingen, enkelbandjes en armbanden.

De populairste boho oorbellen

Trendy en tijdloos. Zo kun je de oorbellen van Juwelia het beste omschrijven. Onze iconische oorbellen helpen je om je kenmerkende look te accentueren. Met de modegerichte afwerkingen van hoogglanszilver en goud tot vintage. Onze zeer bewerkte collectie belicht de meest betoverende edelstenen van de meest gevraagde sieradenontwerpers van de mode. Ga modern en minimalistisch met de unieke boho oorbellen van Juwelia. Zo breng je eenvoudig een boho-element naar elke outfit.

De bohemian stijl oorbellen met veer- en blaadjes motief behoren tot de populairste oorbellen in onze collectie. Deze zijn dan ook tot in het detail prachtig afgewerkt en zijn een waardevolle aanvulling in je juwelencollectie. Met deze oorbellen schitter je deze zomer op de festivalweide. Ook zijn de oorbellen een prachtig geschenk voor je dochter, moeder of vriendin.

Een andere populaire keuze zijn de oorbellen in mandala motief. Deze prachtige cirkelvormige figuren met symmetrische elementen maken onderdeel uit van de Indische cultuur en dienen tot inspiratie en innerlijke verrijking. Ze vormen dan ook een belangrijk element in de vele tradities en rituelen van zowel het boeddhisme als hindoeïsme.

Geef boho oorbellen cadeau

Niet zozeer op zoek naar oorbellen voor jezelf, maar wel voor je dochter, zus of vriendin? Onze trendy boho oorbellen worden erg vaak als geschenk gegeven en zijn een cadeau die nooit ontgoocheld. Juwelia biedt een ruim assortiment aan oorbellen en sieraden aan met verschillende kleuren en motieven. Op die manier vind je zeker iets wat in de smaak valt.

Ook zijn onze sieraden makkelijk te combineren. Onze Bohemian sieraden zijn echte eyecatchers, dus waarom zou je er niet enkele combineren? Naast ons aanbod aan oorbellen hebben we ook heel wat ringen, kettinkjes en enkelbandjes in ons assortiment zitten. Wil je enkele oorbellen of sieraden als geschenk geven, geef dit dan zeker mee in je bestelling. Dan pakken we dit met plezier in en maken we er een mooi geschenkje van zodat je ook iemand in je naaste omgeving blij kunt maken met deze unieke boho oorbellen.